Dokaz da je ljudsko tijelo je projekcija svijesti


U ovom članku ćemo istražiti kako vaše tijelo je holografska projekcija svijesti, i kako možete izravno utjecati na to hologram i na taj način imati potpunu kontrolu nad fizičko zdravlje vašeg tijela. Također ćemo posebno istražiti točan mehanizam iza ovog principa, i ne brinite, ja ću dati znanstvene dokaze pa neka vaš racionalni um bude ugodno. Ali najprije ... koliko je to uopće moguće?
Ljudske misli Određuje stvarnost

Jedan od ključnih načela kvantne fizike je da naše misli određuju stvarnost. Početkom 1900-ih to dokazao izvan svake sumnje s eksperimentom zove double slit eksperiment. Otkrili su da je odlučujući faktor ponašanja energije ('čestica') na kvantnoj razini je svijest promatrača.

Na primjer: elektroni pod istim uvjetima bi se ponekad ponašaju kao čestice, a potom i na drugim puta oni će se prebaciti na djelujući poput valova (bez oblika energije), jer je u potpunosti ovisi o tome što promatrač očekuje da će se dogoditi. Bez obzira na promatranom vjeruje će se dogoditi ono što kvantno polje učinio.

Kvantni svijet čeka da donesu odluku da se ne zna kako se ponašati. To je razlog zašto kvantni fizičari imaju takve poteškoće u rješavanju, objašnjavajući i definiranje kvantni svijet. Mi smo doista, u svakom smislu te riječi, majstori stvaranja, jer smo odlučiti što se manifestira iz područja svih-mogućnosti i na oblik.

Stvar je, kvantna razina stvarnosti nije lokalno i beznačajan aspekt stvaranja. To je sve oko nas, a to je najosnovniji razina stvaranja, osim jedinstvenog samog terena. Energetsko polje Ljudsko je u interakciji i utječu na kvantno polje svuda oko nas u svakom trenutku i energija naših uvjerenja i namjere su infuzijom u našem energetskom polju, jer su oni definirani energije naših misli i emocija.

Tako fuzija naših misli, emocije, uvjerenja i namjere, koje ću nazvati ljudskom energetsko polje Radi jednostavnosti, neprestano je informiranje kvantni stvarnost u nama i oko nas u svakom trenutku našeg postojanja.

A budući da je stvarnost treperi i iz postojanja (hipotetski na Planck vrijeme - 1044 puta u sekundi - Kako je pojasnio biofizičar rezonancija projekta William Brown), svaki put naša stvarnost oscilira između forme i čista energija stanje na terenu, naš Svijest koja je konstantna i ne trepere i iz postojanja obavještava polje što se pojaviti kao kad čini njegov prijelaz natrag u obliku na kvantnoj razini.

Zato svaki put kad osciliraju u bezobličnosti, imamo potpunu i potpunu kontrolu i odgovornost nad onim što smo birati s našim pozornost da se očituje iz polja u sljedećem trenutku, i naše snage i sposobnosti da to učini oslanja isključivo ono što mi vjerujemo, a na Kako smo osjećaj.

Dramatična primjer za to je slučaj Vittorio Michelli. Godine 1962. primljen je u vojnoj bolnici u Veroni, Italija s velikim tumorom na svom lijevom boku. Liječnici su znali da ne mogu mu pomoći, pa je njegov slučaj se smatra beznadno i bio je poslan kući bez liječenja, a nakon oko 10 mjeseci njegovo lijevo bedro kost imala potpuno raspala. Kao posljednji izbor, on je otputovao u Lourdes, Francuska i sam okupana u proljeće tamo (što je kršćanski sveto mjesto poznato po proizvodnji čuda).

Odmah je počeo osjećati bolje, on je povratio svoj apetit, te se kupali u proljeće još nekoliko puta prije nego što je otišao. Nakon nekoliko mjeseci se u kući osjetio je takav snažan osjećaj blagostanja koji je ponovno pozvao liječnike rendgen njega, i oni su bili zapanjeni da otkrijete da je njegov tumor se smanjio. Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, oni čuvaju posebnu pozornost na njega, a njegovi X-zrake su pokazali da je njegov tumor držati na foliju, sve dok je nije bilo. I odjednom mu je tumor nestao, njegov bedrenjača započeo regeneraciju.

Nakon dva mjeseca ponovno je hodanje, a nekoliko godina kasnije njegova hip kosti posve regenerirati. Vatikan je u Medical komisija, u svom službenom izvješću, rekao je:

"Izvanredan rekonstrukcija iliac kosti i šupljine došlo. X-zrake se u 1964, 1965, 1968. i 1969. godine potvrđuju kategorički i bez ikakve sumnje da je rekonstrukcija nepredviđenih pa čak i velika kost je preuzeo mjesto jednog tipa nepoznatog u analima svjetske medicine. "(Holografski svemir, p.107 )

Obično to će se smatrati čudesna, i doista je uistinu jest. Ali mislim da ovo čudesno u smislu istinske moći ljudskog namjere i uvjerenja da je to prikazuje. Štoviše, to je snažan dokaz koji sugerira da je energetska struktura koja uskladiti naše "materijalna tijela 's, jer je to jedan od samo logičkih objašnjenja kako Vittorio Michelli je hip kosti je točno znao što oblik rasti natrag u, osim ako je bilo nekih vrsta energetskog nacrta koji je naložio njegov rast, koji je kao vatikanskog liječničkog komisije jasno navedeno, bio je "nepoznata u analima svjetske medicine."

U medicini, možda je to bio nepoznat, ali isto se ne može reći i za fiziku. Na atomskoj razini atoma veze jedna s drugom u obliku molekule koje imaju određene geometrijske strukture, kao da je energična nacrt koji su držeći se što diktira oblike tvrde zajedno.

Ako su naša tijela projekcija svijesti, tada naša svijest bi stvoriti energetski plan koji naši atomi i molekule uskladiti s stvoriti naša tijela. Tu je vrlo sugestivan dokaze o postojanju tog energetskog nacrta (ili ljudskom energetskom polju) u novom istraživanju DNK, što dokazuje da je prenosi, prima, a time i glasi energiju izravno iz polja.

Michelli slučaj je savršen primjer naše ljudske sposobnosti da ponovno organizirati taj vakuum strukturu s našim energije i namjerama, a time i manifestirati ono što želimo izravno iz polja za uistinu čudesne rezultate. Činjenica da je počeo osjećati bolje i počeo vjerovati da je ozdravio je, predlažem, ključ za njegovo ozdravljenje.

Neki svibanj želite staviti u uvjerenju da je Bog izliječio ovog čovjeka, i ja bi se složio s tobom. Ali ti i ja vjerojatno ne slažu o prirodi tog Boga. Jer ja smatram da si ti Bog, kao i svi mi, jer sila zovemo Bog je energija i beskrajna svijest iza stvaranja, a time i kada smo iskoristiti sebe kao čistu svijest, odnosno ne misli kroz meditaciju, tada se otvorimo beskonačno naše vlastite svijesti, jer smo nerazdvojno da beskonačno kreativna svijest. Mi smo ga i to je nas.

A kad smo otvorili do te energije, možemo dopustiti da se potopljena sa "snažnim osjećajem blagostanja" i znajući što ima zapanjujući moć stvoriti stvarnost, a izravno utječe na našu biologiju.
Tijelo kao projekcija svijesti

Želim li doista da internaliziraju razumijevanje da stvarnost trepće i izvan forme. To je apsolutno presudno za razumijevanje našu sposobnost da liječe, jer ako pola vremena smo bez oblika, a zatim (1) Tko smo mi zapravo, jer je očito naša tijela i materijalni svijet je iluzorno do stupnja; i (2) Što je nacrt koji je vodilja preuređenju naše tijelo svaki put smo doslovno ponovno materijalizirati?

Odgovor na oba pitanja bio bi svijest. Naša tijela su holografska projekcija naše svijesti, a oni su zbroj naših uvjerenja o nama samima. Ako možemo promijeniti naša uvjerenja o sebi, i na taj način, ako možemo promijeniti energiju koja definira našu ljudsku energetsko polje, onda možemo promijeniti energetski plan koji naše tijelo poravnava sa što je ponovo materijalizira natrag u obliku 1044 puta u sekundi.

(Točna struktura i dinamika naše svijesti koja nas oboje fraktal i holografski izraz tog beskonačnog Boga svijest bi se naći u Nassim Haramein je Holofractographic Universe teorije, au svom radu prelaska Event Horizon.)

Deepak Chopra ispričao priču koja ilustrira to savršeno u svojoj knjizi, Kako spoznati Boga. Njegov prijatelj ozlijedio nogu dok je radio u teretani, jer je on bio nenaviknut na korištenje jednog od strojeva i napete. Bol u stopalu povećao u narednih nekoliko dana, a bilo mu je sve teže hoda, pa nakon "liječničkog pregleda utvrđeno je da je imao zajedničku bolest poznatu kao ravnoj fasciitis, u kojoj vezivno tkivo između pete i Prednji dio stopala bila rastegnuta ili poderana. "(Kako spoznati Boga, p.221)

Njegov prijatelj je odlučio ne ići na operaciju, a umjesto da se to teško out, ali s vremenom je pronašao to tako bolno i teško hoda da je tražio kinesku iscjelitelj u očaj. Ovaj Kinez bio obični izgledom, i dao "nema dokaza da bude mistično ili duhovno, ili na bilo koji način darovitih u ozdravljenje." Ozlijeđeno prijatelj Deepak Chopra nastavlja:

"Nakon što je lagano osjećajući moju nogu, on je ustao i napravio nekoliko znakova u zraku iza moje kralježnice. On zapravo nikad me dodirnuo, a kad sam pitao što je radio, on je jednostavno rekao da je okreće oko prekidača u mom energetskom polju. On je to učinio za minutu ili tako, a onda me je zamolio da ustane. Jesam, i nije bilo osjeta boli, nije najmanji. Morate se sjetiti da sam šepajući u, jedva hoda. "

On nastavlja:

"U potpunom čudu sam ga pitao što je učinio. Rekao mi je da je tijelo bilo slika projicira na umu, te u zdravo stanje uma drži ovu sliku netaknuti i uravnotežen. Međutim, ozljede i bol može izazvati nas povući našu pozornost od zahvaćena mjesta. U tom slučaju, slika tijelo počinje propadati; njegove energetske obrasce došlo do umanjenja vrijednosti, nezdravo. Dakle, iscjelitelj vraća točan uzorak - to je učinjeno odmah, na licu mjesta -. Nakon što pacijent vlastiti um preuzima odgovornost za održavanje ga na taj način "(Kako spoznati Boga, p.222)

Ova priča je fascinirala i nadahnuo me otkad sam ga čuo. Kao što smo vidjeli, stvarnost je treperi i iz postojanja bezbroj puta svake sekunde, oscilirajući između forme i bezobličnosti, i kvantna fizika zna da naše misli i uvjerenja utječu na kvantni stvarnost koja je izvor materijalnog svijeta. Stoga je prirodno pretpostaviti energičan i bezobličnu izvor za sve kreacije, uključujući i naše fizikalnosti.

Mislim da je apsolutno jasno da moramo početi da se smatrati više od fizičkog tijela. Istina je mnogo precizniji misliti o sebi kao svijetao energetsko polje se organizira u tijelu, ili kao čiste svijesti manifestira i privremeno doživljava tu razinu stvarnosti kroz naše tijelo. Novi dokazi jasno ilustrira da je naš um ne-lokalna i neovisan o mozgu, što znači da ne treba mozak ili tijelo u tom slučaju, da postoje. [1]

Mi smo puno više nego što mislimo da jesmo, i beskrajno više nego što smo bili dovesti do vjeruju. Sljedeći korak koji moramo poduzeti, Štoviše, sljedeći korak u našoj ljudskoj evoluciji sada uključuje nas uči kako koristiti i brusiti tu moć moramo utjecati stvarnost i doslovno manifestirati sve što želite izravno iz polja, s novim kuka , da je možda bolje vid, ili fit i zdravom tijelu, sve do novoga života.

Ali kako je to učinio?
Liječenje svom području, Liječenje svoje tijelo

Liječiti, sve što trebamo učiniti je pročistiti naše energije, tako da energična projekcija naše tijelo je nesmetano. Tada su naši atomi i molekule mogu se savršeno uskladiti s ovim strukture, jer ne postoji energična smetnje poremetiti sliku našeg tijela na projekcije naše svijesti.

Mi to uzimajući u jaz između naših misli, gdje je naša uvjerenja više ne utječu na našu stvarnost, jer, kada se ne razmišlja, također smo bez uvjerenja i očekivanja. I to smo se uskladimo s univerzalnim principima, a odgovara našem energiju s energijama koje dolaze izravno s područja svih-mogućnosti - one visoke frekvencije energije ljubavi, dobrote, inspiracije, strasti, radosti, i tako dalje.

Prvi korak je da se razmotri mogućnost da smo ne samo energiju, nego da postoji beskonačno energije svuda oko nas koje smo svjesno može iskoristiti za promicanje ozdravljenja u našem tijelu i umu, kako bi postali više sretna, zdrava, živahna i kreativni biti. Čim počnete povezati s beskrajnom energijom stvaranja i vlastite istinske prirode kao bezoblične energije, onda počnete postati svjesni tih energija u vašem tijelu koji vraća projekciju tijela u svoje prirodno stanje.

Projekcija tijela može biti prekinut samo poremećaj u vašem energetskom polju - svoju svijest - uzrokovana neravnopravnim mislima i emocijama i ograničavajućim uvjerenjima. Naš svijetao energetsko polje je prirodno jarke, a naša energija prirodno teče nesmetano kao snažan tok svijesti, ali na nižim razinama svijesti koje smo uvjetovani da živimo u sklopu naše društvene indoktrinacije, poremetiti ovaj protok koji ako se ostavi nesmetano će izraziti svoje savršenstvo posvuda.

Drugi ključni koncept za razumjeti je da vaše tijelo uvijek obnavlja. U razgovoru za Deepak Chopra koji sam slušao, on je istaknuo da atomi ne stare. Oni ne umiru, a isti atomi koje su postojale u velikom prasku prije oko 14 milijarda godina postoji sve do danas, od kojih su neki čak i unutar vas.

Svake godine 98% od atoma u vašem tijelu su razmijenjeni za 'nove' atoma. Vi stalno umiru, a koji se ponovno rađa, i doslovno transformirati na atomskoj i molekularnoj razini. Svaka tri dana imate novu sluznice želuca, svaki mjesec imate novu kožu, svaka tri mjeseca ste novi kostur. I svake godine imate gotovo posve novo tijelo (Deepak Chopra iz žive izvan čuda Wayne Dyer).

Deepak Chopra je opisao lijepo rekavši da su naši atomi "su kao ptice selice". Oni nisu stalni, oni su potpuno neovisni, te se splavarenja kroz prostor i vrijeme i samo se organizira u strukturama kao što su naša tijela od strane nitko drugi nego naš energetsko polje koje ih organizira, kao magnetsko polje organizira metalne strugotine, samo malo složeniji.

Što više dokaz trebamo kako bi se početi gleda na našim tijelima drugačije, a općenito gledajući mehanizma samog zdravlja u novom svjetlu?

Nitko od sirovina koje čine vaše fizičko tijelo dobi, štoviše, oni su stalno mijenjaju. Zato tražim od tebe. Je li to stvarno ti da se mijenja? A ono što je sila koja organizira ove atoma i molekula natrag, gdje su trebali biti, i čini sigurni da savršeno i skladno i dalje raditi svoj posao, čak i dok se vaše stanice i atomi migraciju prema milijardama?

Vaše tijelo nije li stvarna. Vaše tijelo je samo projekcija onoga što vjerujete sebi da bude. Ako bi mogao otkriti da ste čista svijest, a to tko ste vi zapravo je beskonačna kreativnost svijest o tome da se manifestira stvarnost i co-stvaranje stvarnost s drugim aspektima sebe (jer je svako biće je izraz beskonačnog univerzalne svijesti smo oznakom kao Bog), onda možete početi da preuzmu potpunu kontrolu nad svojim tijelom, vaše zdravlje i život.

Kronična bol, bolest, bolesti, ili su stare ozljede koje imate u vašem tijelu nisu zapravo u svom tijelu, oni su u svom umu. Točnije, oni su funkcija vaše percepcije. Vaši atomi uvijek mijenjaju, a vaše molekule previše, ali kao novi atomi dolaze i kao nove molekule nastaju, i kao što trepere i iz postojanja, vaša energetska polja im reći gdje ići, što učiniti i kako uskladiti jedni s drugima.

Dakle, što se drži bolest, bolest, bol i ozljede u vašoj svijesti, a time, oni su utisnuti u vašem energetski području, a tek onda su nastavili da se očituje u vašoj fiziologiji.

Ako je to slučaj, onda ne samo da je naše zdravlje u potpunosti pod našom kontrolom namjerno, ali stopa po kojoj dobi može ni biti pod našom kontrolom, kao dobro. Sad ja ne upućuje na to da možemo biti besmrtni, jer smo već su beskonačni bića svijesti. Ono što sam sugerirajući da je u vrijeme davno zaboravljeni, au bliskoj budućnosti, ljudi su imali i da će ponovno ostvariti mogućnost da živi od tog područja, a živimo svjesno iz svoje prirode kao svjetlećih bića čiste energije.

U to vrijeme ljudi će shvatiti da je tijelo je manifestacija našeg najvišeg sebe, a ne možemo samo svjesno manifestirati sve u životu, ali sve u našim tijelima, kao dobro. I jednog dana ćemo doći do točke u kojoj smo se stalno može regenerirati svoje tijelo po volji, jer živimo iz područja beskonačne energije, a time i naša tijela jednostavno radi na većoj frekvenciji, tako da možemo živjeti u njima sve dok naš rad je dovršen i odlučimo krenuti dalje.

Fantastična? Da. No, te promjene su vidljive u ljudskom tijelu i umu, čak i nakon malo prakse i obuke, pa odluči da se osjećaju i doživljavaju ga za sebe, i naučiti kako meditirati. To je ono što dokazi jasno sugerira i moje vlastito iskustvo također pokazuje da bi bilo istinito. Samo smetnja kuckanje u ovoj prirodi svemira je svoj svjesnosti, vaša razina pažnje, a vaša uvjerenja.

Naša sposobnost da liječe izravno vezan uz našu razinu pažnje i naše razine vjerovanja. Na primjer, možemo se liječiti od bilo koje nevolje, bolesti, bolesti ili ozljeda koje je moguće tako dugo dok imamo apsolutnu sigurnost, zna i da ćemo biti izliječeni. To se izravno postiže pristup najosnovnijoj razini stvarnosti kroz duboke meditacije.

To je zato što na temeljnoj razini stvarnosti, sve je moguće, i restrukturiranje stvarnosti diktiraju isključivo naša uvjerenja i očekivanja. Mi smo čista energija, a postoji i beskonačan potencijal u tom energijom. To je u potpunosti ovisi o nama ono što smo odabrali manifestirati iz područja u našim životima iu našim tijelima.

Nemate ograničenja, a ništa nije nemoguće. To je samo vaša uvjerenja koje diktiraju ono što može i ne može učiniti.

"Čuda se događaju, nisu u suprotnosti s prirodom, nego u suprotnosti s onim što znamo o prirodi." - St. Augustine

Izvor: http://themindunleashed.org

1 komentar:

  1. Wynn Resorts Casino Resort Launches New Line of Casino
    Wynn Resorts Casino Resort 경산 출장샵 and Encore Las Vegas 공주 출장마사지 are 영천 출장샵 excited 시흥 출장안마 to announce that our newly-launched Line of Casino 경기도 출장안마 Games will feature more than

    OdgovoriIzbriši